De praktijk

Voet enzo

Bij Voet enzo kunt u terecht voor een prima verzorging van uw voeten. Op een prettige, klantvriendelijke wijze worden uw klachten en wensen in kaart gebracht en wordt er samen met u een behandelplan gemaakt. Naast de verzorging van de voeten wordt er ook gekeken naar de achtergrond van de eventuele klachten en gezocht naar een passende oplossing.

Achtergrond

Mijn naam is Joyce Bekkering-Scheepers.

Sport(en) en buiten in de natuur zijn is voor mij een must in mijn leven. Hardlopen, yoga en crossfit beoefen ik met veel plezier en passie. Een gezonde levensstijl hoort hierbij, dit qua voeding, mindfullness en sociale bezigheden.

Ik heb al heel wat jaren ervaring in de gezondheidszorg en als verpleegkundige ben ik gewend om om te gaan met mensen en hun gezondheidsproblemen. Dit stelt mij in staat om adequaat te kunnen handelen en risico’s goed in te kunnen schatten.

 

Ik heb in 2016 de ProVoet gecertificeerde brancheopleiding Pedicure behaald.  Daarna aansluitend de opleiding Sportpedicure gevolgd.

In maart 2018 heb ik de Medische Pedicure opleiding behaald en kunnen de klanten met de diabetische, reumatische en risicovoet bij mij  terecht.  Ook voor de specialistische technieken (nagelbeugel,  orthese, nagelreparatie en anti-druk) bent u aan het goede adres!

 

Om mezelf constant te blijven ontwikkelen en daarvoor opleidingen te volgen kan ik  altijd up-to-date zorg bieden.

Met veel zorg en persoonlijke aandacht ontvang ik mijn klanten in de pedicurepraktijk en zorg ervoor dat de klanten met mooie, goed verzorgde voeten naar huis kunnen gaan.

Ik ben altijd bereid om een stapje extra te zetten, dus is er bijvoorbeeld een nagel gescheurd of heb je een ander acuut probleem, bel me direct en ik zal je zo snel mogelijk helpen!

Kortom, Uw voeten, mijn zorg!